Henkilötiedot.

Arifrey käsittelee henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien EU: n tietosuoja-asetus (EUD)

Yksityiskohtaiset tiedot EU: n tietosuoja-asetuksesta (GDPR) ovat niiden virallisilla verkkosivuilla. https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en

 

Henkilötiedoista vastaava henkilö.

Arifrey AB, org. numero osoitteella Husargatan 10, 723 41 Västerås, Ruotsi vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

 

Mikä on henkilökohtainen tieto ja mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa?Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka voidaan liittää suoraan tai epäsuorasti elämässä olevaan henkilöön, kuten nimi, sosiaaliturvatunnus, kansalaisuus, koulutus, työehdot ja yhteystiedot. Kuvat ja äänitteet voivat olla henkilökohtaisia tietoja, vaikka nimiä ei mainita. Myös salatut tiedot ja erilaiset sähköiset henkilöllisyydet, kuten IP-osoitteet, ovat henkilötietoja, jos ne voidaan liittää luonnollisiin henkilöihin.

Käytöllä tarkoitamme kaikkea, mikä tapahtuu henkilötietojen kanssa. Esimerkiksi keruu, rekisteröinti, varastointi, käsittely ja jakelu.

 

Mitä henkilötietoja keräämme sinulta?

Keräämme henkilökohtaisia tietoja kun ostat verkkokaupastamme, rekisteröity uutiskirjeitä, kutsuja ja tarjouksia, pyydämme tukea, otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja käytämme verkkosivustoa. Tällaisiin henkilökohtaisiin tietoihin sisältyy nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitusosoite, maksutiedot, IP-osoite, verkkosivuston käyttö ja muut tiedot, jotka haluat antaa meille vapaaehtoisesti.

 

Millä tavoin keräämme henkilötietoja?

Keräämme vain tarvittavat tiedot ja tallennamme ne vain niin kauan kuin meillä on siihen tarvetta. Käytämme ensisijaisesti tietojasi käsitelläksesi ja lähettämäänsi tilauksen osoitteessa www.arifrey.com. Käytämme myös tietojasi asiakaspalveluumme ja parannamme asiakaskäyttö kokemustamme. Käytämme myös tietojasi markkinoinnin yhteydessä ja jos tilaat uutiskirjeemme ja olemme sopineet tästä. Tietojasi voidaan käyttää myös epäiltyihin petoksiin ja erilaisiin tutkimuksiin.

 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen keräämiselle.

Henkilötietojasi kerätään muun muassa voidakseen täyttää asiakkaan kanssa tehdyt sopimukset, esimerkiksi tavaroiden ostot. Jos henkilötietoja ei anneta, sitoumuksiamme ei voida täyttää, ja siksi meidän on pakko kieltää ostoksesi.

 

Kuinka kauan säästämme sinun henkilökohtaiset tiedot?

Emme koskaan tallenna henkilökohtaisia tietojasi siihen, mikä on tarpeen kunkin käyttötarkoituksen kannalta.

Henkilötietosi tallennetaan kolme (3) vuotta tai kunnes olet asiakkaana päättänyt aktiivisesti poistaa tietojasi. Sen jälkeen tallennetaan vain kirjanpito laissa tarvittavat tiedot.

 

Miten minun henkilökohtaiset tiedot suojataan?

Olemme ainoat, jotka omistavat tällä sivustolla kerätyt tiedot. Henkilökohtaisia tietojasi ei myydä tai vaihdeta mihinkään muuhun yritykseen ilman suostumustasi. Tietosi voidaan kuitenkin jakaa alihankkijoiden, niin kutsuttujen henkilötietojen avustajien kanssa. Arifrey toteuttaa lain edellyttämät tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi ei vahingoiteta, menetetty, tuhoutunut tai että luvaton pääsee niihin. Muutamme meidän Turvallisuusrutiinejamme jatkuvasti teknologian kehityksen mukaisesti.

 

Kenellä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihin?

Henkilötiedot luovutetaan kolmansille osapuolille, jos tämä on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi sinulle, esimerkiksi toimittajille: – Kuljetus – Jotta voit tilata tilaamasi tuotteet turvallisesti. – Maksuratkaisut – niille, jotka haluavat maksaa osa maksun kautta, välitämme sosiaaliturvatunnuksesi maksu- ja luottolaitoksille, jotka sitä tarvitsevat luottotietojen antamiseen ja niihin liittyvien luottosopimusten laatimiseen.
– Viranomaiset – täyttävät oikeudelliset velvollisuutemme, kuten posti, Ruotsin verovirasto tai muut viranomaiset. – IT-palvelut – tarjota palveluja, jotka ovat välttämättömiä toiminnallemme, tekniselle tuelle sekä ylläpidolle. – Markkinointi – henkilötietojen analysointi ja tarjousten jakaminen. Voimme myös paljastaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille julkisesta rekisteristä tai muista julkisista tietueista saatavien tietojen päivittämistä ja soveltamista varten, jotta tilausprosessi yksinkertaistettaisiin tilauksen yhteydessä verkkokaupassamme.

 

Sinulla on oikeus pyytää:

Pääsy henkilökohtaisiin tietoihin.

Voit milloin tahansa maksutta kerran vuodessa oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja olemme rekisteröineet sinusta ja näiden henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista. Jotta voimme löytää henkilökohtaisia tietojasi kaikissa tietokannoissa, tarvitsemme nimiä, sosiaaliturvatunnuksia, osoitteita ja puhelinnumeroita.

 

Henkilötietojen korjaaminen.

Pyydämme korjaamme mahdollisimman nopeasti vääriä tai epätäydellisiä tietoja.

 

Henkilötietojen poistaminen.

Sinulla on myös oikeus asiakkaana pyytää meitä poistamaan tiedot järjestelmästämme. Tarvittavat henkilötiedot, kuten nimi ja osoite, jäävät kuitenkin liiketoiminta järjestelmämme kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi. Tiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite, IP-osoite ja kaikki sosiaaliturvatunnukset kuitenkin poistetetaan.

 

Mikä Cookies (Evästeet) ?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jossa on tietoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivustolla (muistiinpano tietokoneella tarkoittaa myös tabletin ja älypuhelimen lukemista, ellei toisin mainita). Evästeitä käytetään verkkosivujen tehostamiseen, mutta myös tiettyjen tietojen toimittamiseen verkkosivuston omistajalle. Se voi Kyse on kielivalinnasta tai siitä, mitkä tuotteet olet viimeksi asettanut ostoskoriin, tallennetaan, jotta verkkosivuston kävijä olisi helpompaa seuraavan vierailun aikana. Evästeet mahdollistavat erilaisten käyttäjien erottamisen toisistaan, mikä itsessään voi antaa käyttäjälle enemmän positiivista kokemusta sivustosta. Eväste ei ole ohjelma, eikä se sisällä viruksia.

 

Miksi käytämme evästeitä?

Parantaa käyttäjä kokemustasi verkkosivustolla.

Voimme tarjota sinulle tärkeitä sisältöjä ja tarjouksia.

Voimme tunnistaa sinut käynneistä vierailuista.

Voit tehdä tilauksesi loppuun. Tilastoja ja liikenteen mittaamista verkkosivuillamme.

 

Pysyvä evästeet. 

Pysyvät evästeet tallennetaan tietokoneessa tiedostona jonkin aikaa, kunnes poistat ne verkkosivustosta tai palvelimelta, joka on lähettänyt ne. näitä käytetään esimerkiksi mittaamaan, miten kävijä liikkuu sivustolla.

 

Istuntoevästeet.

Tämäntyyppinen eväste tallennetaan väliaikaisesti, kun selaat nettisivustoa, kun suljet selaimen. Niitä käytetään esimerkiksi muistamaan, minkä kielen olet valinnut, niin että sinun ei tarvitse vaihtaa kieltä joka kerta, kun napsautat uutta alisivua.

 

Kolmannen osapuolen evästeet.

Tämäntyyppinen eväste tulee kolmannelta osapuolelta. Arifreyssä me käytämme lähinnä kävijöiden selaamisen analysointiin verkkosivuillamme. Esimerkiksi kolmannen osapuolen evästeestä on Google Analyticsin eväste. Tämä eväste auttaa meitä näkemään, miten vierailijasi saapuu myymälään ja mitä sivua sekä tuotteita katsot.

Kun tietokone on asetettu sallimaan evästeet, hyväksyt, että Google käyttää evästeitä verkkosivuillamme ja verkkokaupassamme. Sivustomme ja sen toiminnot edellyttävät, että ne toimivat tarkoitetulla tavalla. Ilman näitä evästeitä et voi tehdä ostoksia sähköisen kaupankäynnin kautta. Nämä evästeet auttavat parantamaan verkkosivujen käyttäjäystävällisyyttä ja suorituskykyä sekä mahdollistamaan eri toimintojen käytön. Jos olet eri mieltä että käytämme evästeitä tällä tavoin, voit muuttaa selaimesi asetuksia, jotta evästeet eivät selaimellasi hyväksy. Voit myös poistaa tietokoneellesi asetetut evästetiedostot milloin tahansa. Lue lisää selaimesi ohjeista, joka koskee evästeiden käsittelyä.

 

Yhteystiedot evästeitä ja henkilötietojen hallintaa koskevia kysymyksiä varten?

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, evästeiden käyttöä tai jos haluat käyttää oikeuksiaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, voit ottaa meihin yhteyttä.

Arifrey AB
Husargatan 10
723-41 Västerås
Ruotsi
E-post: contact@arifrey.com