Personopplysninger.

Arifrey behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning, inkludert EUs personvernforordning General Data Protection Regulation (GDPR) (EU)

Detaljert informasjon om EUs personvernforordning (GDPR) finner du på den offisielle hjemmesiden deres. https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en

 

Den ansvarlige for personopplysninger.

Arifrey AB, org. nr , med adresse Husargatan 10, 723 41 Västerås, Sverige er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine.

 

Hva er en personopplysning og hva innebærer behandling av personopplysninger?

Personopplysninger er all slags informasjon som direkte eller indirekte kan kobles til en fysisk person som er i live, som for eksempel navn, personnummer, nasjonalitet, utdannelse, ansettelsesforhold og kontaktopplysninger. Bilder og lydopptak kan være personopplysninger, også om det ikke nevnes navn. Også kryptert informasjon og ulike elektroniske identiteter, som for eksempel IP-adresser, er personinformasjon hvis de kan kobles til fysiske personer.

Med behandling mener vi alt som skjer med personopplysningene. For eksempel innsamling, registrering, lagring, bearbeidelse og spredning.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg som kunde?

Vi samler inn personopplysninger når du handler i nettbutikken vår, registrerer deg for nyhetsbrev, innbydelser og tilbud, yter support, kontakter oss via kontaktskjemaet samt benytter nettsiden vår. Til slike personopplysninger regner man navn, e-postadresse, telefonnummer, leveringsadresse, betalingsopplysninger, IP-adresse, bruk av nettsiden samt annen informasjon som du frivillig overlater til oss.

 

Til hvilket formål samler vi inn personopplysninger?

Vi samler kun inn nødvendig informasjon og lagrer den bare så lenge som den er nødvendig for formålet sitt. Vi benytter først og fremst opplysningene dine for å behandle og sende den bestillingen du har lagt inn på www.arifrey.com. Vi benytter også opplysningene hos kundeservice og for å forbedre kundeopplevelsen. Vi benytter også opplysningene dine i forbindelse med markedsføring og hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev og har samtykket til dette. Opplysningene kan dessuten benyttes ved mistanke om bedrageri samt etterforskninger som gjelder dette.

 

Lovlige grunner til innsamling av personopplysninger.

Personopplysningene dine samles inn blant annet for å kunne oppfylle vår avtale med deg som kunde, for eksempel for å gjennomføre varekjøp. Hvis personopplysningene ikke etterlates kan ikke forpliktelsene våre oppfylles og vi tvinges derfor til å nekte deg kjøpet.

 

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine.

Vi lagrer aldri personopplysningene dine lengre enn det som er nødvendig for de respektive formålene.

Personopplysningene dine lagres i tre (3) år eller til du som kunde aktivt velger å slette informasjonen din. Deretter kommer bare informasjon som er nødvendig å lagre ut fra bokføringsloven.

 

Hvordan beskyttes personopplysningene dine?

Vi er de eneste som eier informasjonen som samles inn på denne nettsiden. Den personlig identifiserbare informasjonen din kommer ikke til å selges eller utleveres til noen annen bedrift uten ditt samtykke. Derimot kan opplysningene dine deles med våre underleverandører, såkalte personopplysningsassistenter. Arifrey vedtar de tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltakene som kreves av loven for å sørge for at personopplysningene dine ikke manipuleres, mistes, ødelegges eller at uberettigede personer kommer over dem. Sikkerhetsrutinene våre endres stadig i takt med den tekniske utviklingen.

 

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?

Personopplysningene dine overlates til tredjeparter hvis dette kreves for å tilby tjenester til deg, for eksempel til leverandører innen:
– Transport – for på en sikker måte å kunne levere produktene du har bestilt.
– Betalingsløsninger – for deg som ønsker å betale via delbetaling videresender vi personnummeret ditt til betalings- og kredittforetak som trenger dette til kredittopplysningsformål og opprettholdelse av tilhørende kredittavtale.
– Myndigheter – for å oppfylle våre rettslige forpliktelser, som f.eks. Posten, Skatteetaten eller andre myndigheter.
– IT-tjenester – for å yte tjenester som er nødvendige for vår drift, tekniske support og vedlikehold.
– Markedsføring – til analyse av personopplysningene dine samt distribusjon av tilbud.

Vi kan også overlate personopplysningene dine til en tredjepart for oppdatering og påføring av informasjon fra folkeregisteret eller andre offentlige registre for å forenkle bestillingsprosedyren når du legger inn en bestilling i nettbutikken vår.

 

Du har rett til å begjære:

Tilgang til personopplysningene dine.

Du har, når som helst, gratis en gang i året, rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om det samt formålet med behandlingen av disse personopplysningene. For at vi skal kunne finne personopplysningene dine i alle databasene våre trenger vi navn, personnummer, adresse og telefonnummer.

 

Rettelse av personopplysningene dine. 

Vi kommer på din anmodning til å så raskt som mulig rette opp de feilaktige eller ufullstendige opplysningene vi behandler om deg.

 

Sletting av personopplysningene dine.

Du har også rett som kunde til å begjære å bli tatt ut og dermed slettet fra systemene våre. Nødvendige personopplysninger som navn og adresse kommer riktignok til å bli værende i forretningssystemet vårt for å oppfylle bokføringslovens krav. Opplysninger som telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og eventuelt personnummer blir derimot fjernet.

 

Hva er Cookies?

En cookie er en liten tekstfil med informasjon som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside (obs. med datamaskin regnes også nettbrett og smarttelefon hvis ingenting annet fremgår). Cookies benyttes for at nettsider skal fungere mer effektivt, men også for å gi bestemt informasjon til eieren av en nettside. Dette kan f.eks. handle om at språkvalg eller hvilke varer du sist plasserte i handlekurven lagres for å gjøre det lettere for den besøkende på nettsiden ved neste besøk. Cookies gjør det mulig å holde ulike brukere fra hverandre, hvilket kan gi de respektive brukerne en mer positiv opplevelse av nettsiden. En cookie er ikke et program, og den inneholder ikke virus.

 

Hva benytter vi cookies til?

For å forbedre din brukeropplevelse på hjemmesiden.
For å kunne tilby innhold og tilbud som er relevante for deg.
For å kjenne deg igjen fra besøk til besøk.
For å gjennomføre bestillingen din.
For statistikk og for å måle trafikken på nettsiden vår.

 

Permanente cookies. 

Permanente cookies lagres som en fil på datamaskinen i en viss tid, til du på selve hjemmesiden eller serveren som sendte dem, sletter dem. Disse benyttes for eksempel for å kunne måle hvordan du som besøkende beveger deg på hjemmesiden. 

Økt-cookies.

Denne type cookie lagres tilfeldig mens du er inne og surfer på en hjemmeside, og forsvinner når du lykker nettleseren. De brukes for eksempel til å huske hvilket språk du har valgt så du slipper å bytte språk hver gang du klikker deg videre til en ny underside.

 

Cookies fra en tredjepart.

Denne type cookie kommer fra en tredjepart. Hos Arifrey benyttes desse først og fremst til analysering av våre besøkendes surfing på hjemmesiden vår. Et eksempel på en tredjepartscookie er den som tilhører Google Analytics. Denne cookien hjelper oss til å se hvordan du som besøkende kommer til butikken vår og hvilke kategorier man kikker på.

Gjennom at du har datamaskinen din innstilt på å tillate cookies samtykker du til vår og Googles benyttelse av cookies op nettsiden og i nettbutikken vår. Nettsiden vår og dens funksjoner krever disse for å fungere som planlagt. Uten disse cookiene kan du ikke handle via e-handelen vår. Disse cookiene hjelper å forbedre nettsidenes brukervennlighet og ytelse samt at de muliggjør forskjellige funksjoner. Hvis du ikke godkjenner at vi benytter cookies på denne måten bør du endre nettleserens innstillinger til ikke å akseptere cookies. Du kan ogs når som helst velge å fjerne cookie-filer som har blitt plassert på datamaskinen din. Les mer om dette i nettleserens hjelpeavsnitt om håndtering av cookies.

 

Kontaktinformasjon ved spørsmål om Cookies og håndtering av personopplysninger?

Har du spørsmål om hvordan vi håndterer personopplysningene dine, vår bruk av Cookies eller om du vil påberope deg noen av dine rettigheter i henhold til gjeldende personvernlover er du velkommen til å kontakte oss.

Arifrey AB
Husargatan 10
723-41 Västerås
Sverige
E-post: contact@arifrey.com